vdh duitse herder

Home VDH Lelystad.
De Kringgroep is verbonden aan de Vereniging voor fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden VDH. Wilt u liever recreatief met uw hond bezig zijn en rustig deze africhtingssport verkennen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk een jonge hondencursus op recreatief niveau ontwikkeld. Met spel en denkoefeningen wordt de relatie tussen hond en baas verbeterd. Onze kringgroep traint twee keer per week: op woensdagavond voor appèl en manwerk en op zondag speuren we ook. Dat doen we in weilanden vlakbij ons clubgebouw. Neem voor meer informatie contact op. De locatie ligt goed bereikbaar in Lelystad en is ook voor omliggende steden zoals Almere, Dronten en Enkhuizen de keuze als u wilt trainen met uw Duitse Herder.
Reactie: de VDH Uitzendingen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
In het model koopcontract dat de VDH aan haar leden verstrekt staat zeker niet vermeld dat de Duitse Herder een gebrekkig product is. In de toelichting staat dit als omschrijving omdat een Duitse Herder een levend wezen is dat, evenals alle andere levende wezens, getroffen kan worden door een lichamelijke aandoening.
Duitse Duitse Herder Herder kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Oranjedijk 20 4515 NA IJzendijke. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Van Huize Bardusa. Johan Frisostraat 11 4434 AC Kwadendamme. Duitse Herder Kennel. Hondenfokker Meer info. Huis van Sallandstreek. Eikenlaan 33 5757 PS Liessel. Duitse herder kennel. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder Kennel van de Farmerscorner. Burgemeester van Campenhoutstraat 87 4921 KR Made. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Postbus 5 4020 BA Maurik. Kennel van Duitse Herders, werklijn. Hondenfokker Meer info. Duitse Herderkennel von Nordsee Sturm. Schaapbulterweg 35 9937 TL Meedhuizen. Duitse Herderkennel von Nordsee Sturm. Hondenfokker Meer info. Kennel Koena's' Hoeve.
V.D.H. Kringroep Ridderkerk Vereniging voor liefhebbers van de Duitse Herdershond.
Vereniging voor liefhebbers van de Duitse Herdershond. Duitse herder liefhebber? Bij ons is het mogelijk om samen met je Duitse Herdershond diverse onderdelen van de hondensport te bedrijven. Kringgroep Ridderkerk opgericht in 1972. Wij bieden op onze kringgroep speciaal voor de Duitse Herdershond gerichte trainingen aan.
Kampioenschaps clubmatch 2018.
30 juni de Langstokharige honden en 1 juli alle stokhaar klassen. Toon uw verbondenheid met de Duitse Herdershond en met de VDH door deel te nemen aan dit unieke evenement. Diverse deskundige keurmeesters en beoordelaars zullen klaarstaan om uw viervoeter te bekijken en hun oordeel vast te leggen in een verslag en om hun bevindingen samen met u te bespreken en u van advies te dienen in de omgang met uw geliefde viervoeter.
VDH Afdeling Zuidholland Utrecht Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van de Duitse Herdershonden.
Algemene Leden Vergadering VDH. Historie Duitse herder. Scroll omlaag naar de content. Welkom op de site van VDH Afdeling Zuid Holland. Op deze site vindt u alle informatie van alle Kringgroepen van de Provincies Zuid Holland en Utrecht. Liefhebbers van de Duitse Herder kunnen hier allerlei informatie vinden op het gebied van africhting, kynologie, behendigheid, etc.Wij wensen u veel lees plezier.
Liefhebbersdag.
Zoeken naar: Zoeken. De VDH Liefhebbersdag is voor Duitse Herdershonden met of zonder stamboom, ongeacht leeftijd. Liefhebbersdagen 2019 in voorbereiding! Ook dit jaar zullen we weer speciaal voor de beginnende liefhebbers meerdere malen per jaar een VDH Liefhebbersdag gaan organiseren.
Kringgroep Haarlemmermeer.
De kringgroep Haarlemmermeer is een Duitse Herder vereniging, die aangesloten is bij de VDH vereniging voor fokkers en liefhebbers van Duitse Herders honden www.duitseherder.nl. De vereniging bestaat al meer dan 50 jaar en wij geven instructie aan hond en geleider voor alle 3 de verschillende onderdelen Speuren, appél en manwerk.

Contacteer ons

Op zoek naar vdh duitse herder?